AnaSayfa / Genel / Kahve falında köfte ekmek satmak

Kahve falında köfte ekmek satmak

Kahve falında köfte ekmek satmak ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, rahatın yerine geleceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine inanılır.

Kahve falında köfte ekmek satmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler her zamanki hareketleriyle sizi yanıltmayacaklar, daha doğrusu yaptıklarına hiç şaşırmayacaksınız.

Kahve falında köfte ekmek satmak işlerin düzeleceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında köfte satmak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına inanılır.

Kahve falında çiğ köfte satmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, huzurunun kaçacağına inanılır.

Kahve falında köfte ekmek almak her geçen gün başarılarının artacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına delalet eder.

Kahve falında ekmek arası köfte yediğini görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek arası köfte görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında köfte ekmek yediğini görmek bir üniversitede hoca olunacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köfteli ekmek yemek bunalıma düşeceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir