AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin ev aldığını görmek

Kahve falında annemin ev aldığını görmek

Kahve falında annemin ev aldığını görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annemin ev aldığını gördüyseniz:

  • İlişkilerde olan bitene dikkatle yaklaşmak gerekiyor.

Kahve falında annenin ev satın aldığını görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin ev aldığını görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, şansın yüzüne güleceğine alamet eder.

Kahve falında annesinin ev aldığını görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında annemin ev aldığını görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında annenin aldattığını görmek sağlığın da bozulacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına inanılır.

Kahve falında annenin babayı aldattığını görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında annemin aldatıldığını görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin aldığını görmek hayırlı kapılar açılacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir