AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin aldatıldığını görmek

Kahve falında annemin aldatıldığını görmek

Kahve falında annemin aldatıldığını görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında annemin aldatıldığını gördüyseniz:

  • Açığa vuramadığınız dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

Kahve falında annesinin aldatıldığını görmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında babanızın annenizi aldattığını görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, ikinci bir şans vereceğine inanılır.

Kahve falında anne ve babanın birbirini aldattığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında annenin babanı aldattığını görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneden para aldığını görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin aldattığını görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında annemin aldatıldığını görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına inanılır.

Kahve falında annesinin ev aldığını görmek işlerinin daha da iyi olacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir