Kahve falında ekin hasadı görmek

Kahve falında ekin hasadı görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sıkıntılarını atacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına tabir olunur.

Kahve falında ekin hasadı gördüyseniz:

  • Israrcı yaklaşımlardan kaçının.

Kahve falında ekin hasat etmek kazancın arttırılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine delalet eder.

Kahve falında ekin hasadı görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasat görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır hasadı görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında buğday hasat etmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patates hasat etmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, maddi güç sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında nohut hasat etmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında hasat etmek kem gözlere geleceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir