AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasat edilmiş tarla görmek

Kahve falında hasat edilmiş tarla görmek

Kahve falında hasat edilmiş tarla görmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına işaret eder.

Kahve falında hasat edilmiş tarla gördüyseniz:

  • Biraz daha politik olmanızda fayda var.

Kahve falında hasat edilmiş buğday tarlası görmek çözümlere kavuşacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hasat edilmiş tarla görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasat edilmiş buğday görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasat etmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine yorulur.

Kahve falında ekin hasat etmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında ekin hasadı görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında mısır hasadı görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, işlerinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında buğday hasadı görmek markasını duyuracağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir