AnaSayfa / Genel / Kahve falında düzensiz diş görmek

Kahve falında düzensiz diş görmek

Kahve falında düzensiz diş görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında düzensiz diş gördüyseniz:

  • Finansal veya işinizle ilgili konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir veya belirsizlik rahatsız edici olabilir.

Kahve falında düzensiz diş görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına işarettir.

Kahve falında düzensiz ev görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında çevre düzenlemesi görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düzen görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında diş takılmasını görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerin beyaz olduğunu görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının diş çekmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, yolculuğa çıkmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerini görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, çok iyi şeylere rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir