AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin aldatıldığını görmek

Kahve falında annesinin aldatıldığını görmek

Kahve falında annesinin aldatıldığını görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, yeni bir hayat kurulacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin aldatıldığını gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işiniz sorunlu olabilir.

Kahve falında annemin ev aldığını görmek fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin babayı aldattığını görmek işlerdeki karın artacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına delalet eder.

Kahve falında anne ve babanın birbirini aldattığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, diplomalarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin ev aldığını görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında annesinden para aldığını görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında babanızın annenizi aldattığını görmek yeni bir başlangıç yapmaya, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin ev aldığını görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneden para aldığını görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hükmünün geçmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir