AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi yatarken görmek

Kahve falında annemi yatarken görmek

Kahve falında annemi yatarken görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, rahat şekilde geçineceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında annemi yatarken gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zorlamanız durumunda gelebilecek sert tepkiler sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında annenin hastanede yattığını görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında annemi yatarken görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, helal lokma yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne babayı yatarken görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi yatarken görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına delalet eder.

Kahve falında annesini yatarken görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, birçok kişiye yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında annesini hasta yatarken görmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına delalet eder.

Kahve falında ölen anneyi yatarken görmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş anneyi yatarken görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir