AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaza koşmak

Kahve falında namaza koşmak

Kahve falında namaza koşmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, çok para kazanılacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında namaza koşmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı en iyi şekilde yapmanız gerekiyor.

Kahve falında namaza koşmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşmak birinden kaçmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün peşinden koşmak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyin peşinden koşmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumsalda koşmak sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at üzerinde koşmak hayırlı haberler alacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında plajda koşmak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, ortaya bazı projeler koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısız koşmak daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir