AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar yıkıldığını görmek

Kahve falında duvar yıkıldığını görmek

Kahve falında duvar yıkıldığını görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında duvar yıkıldığını gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olan, size fazlaca görev yükleyen ya da sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında duvar yıkılmasını görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine rivayet eder.

Kahve falında yıkılmış duvar görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında duvar yıkıldığını görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında binanın duvarlarının yıkıldığını görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarı yıkılmak fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında odanın duvarının yıkıldığını görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin duvarını yıkılmış görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkılan duvarı örmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir