AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar silmek

Kahve falında duvar silmek

Kahve falında duvar silmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalettir.

Kahve falında duvar silmek gördüyseniz:

  • Yapılacak yollar veya seyahatler görüntünüz veya farkındalığınız üzerinde olumlu etki yapabilir.

Kahve falında duvarları silmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli duvarı silmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında duvar silmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, sıkıntı yükleneceğine yorulur.

Kahve falında beyaz duvar silmek kazanç kapılarının kapanacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında evin duvarını silmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında duvar sildiğini görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında odanın duvarını silmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işaret eder.

Kahve falında ev duvarı silmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir