AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar onarmak

Kahve falında duvar onarmak

Kahve falında duvar onarmak askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine inanılır.

Kahve falında duvar onarmak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında duvar onarmak yeni çalışmalara girişileceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına yorulur.

Kahve falında yıkılan duvarı onarmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında çatıyı onarmak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalet eder.

Kahve falında çatı onarmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mezar onarmak herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev onarmak kendi işini kurup başına geçeceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında cami onarmak parasının her geçen gün artacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalet onarmak böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir