AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar onarmak

Kahve falında mezar onarmak

Kahve falında mezar onarmak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında mezar onarmak gördüyseniz:

  • Finansal bir teklif düşünmeye değer olabilir.

Kahve falında mezar onarmak hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatı onarmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi onarmak makamının artacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalet onarmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında ev onarmak yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir evi onarmak eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine alamet eder.

Kahve falında cami onarmak umutsuz olacağına, hayallere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında eski evi onarmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir