AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut ve arı görmek

Kahve falında dut ve arı görmek

Kahve falında dut ve arı görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, hayatınızın neşe dolacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, kendisini işine veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dut ve arı gördüyseniz:

  • Belli konularda yanlışlar yapan veya doğru gelmeyen eğilimleri olan kişilerin girişimlerinizi merak etseniz bile, içerisinde yer almamaya veya katılımda bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında dut ve arı görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine tabir olunur.

Kahve falında dut ağacını kesmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru dut görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük dut ağacı görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, kötü ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında dut ağacına çıkıp dut yemek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında mevsimsiz dut görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında büyük dut yemek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dut yemek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir