AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşünen adam görmek

Kahve falında düşünen adam görmek

Kahve falında düşünen adam görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, iyilik ve hayır bulacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında düşünen adam gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ihmalleri, detayları, hataları ya da yanlışları görmezden gelip, sosyal yaşamınıza ait aktivitelere katılma eğiliminiz yüksek olabilir.

Kahve falında düşünen adam görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşünen birini görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında adam satmak borçların ve dertlerin biteceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yangından adam kurtarmak fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşla adam dövmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın adamla evlenmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, kazancının epey düşeceğine delalettir.

Kahve falında yatakda adam görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında adam yumruklamak sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir