AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanına yemek yedirmek

Kahve falında düşmanına yemek yedirmek

Kahve falında düşmanına yemek yedirmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, geçimin kolaylaşacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine yorulur.

Kahve falında düşmanına yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Yani kimselerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında düşmanına yemek yedirmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanından tokat yemek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında düşmana yemek vermek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına inanılır.

Kahve falında düşmanına yemek vermek emeklerinin yarıda kalacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanla yemek büyük başarılar elde edeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine yorulur.

Kahve falında düşmanla yemek yemek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanıyla yemek yemek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında düşmandan yemek yemek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, harcama gücünün artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir