AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana yemek vermek

Kahve falında düşmana yemek vermek

Kahve falında düşmana yemek vermek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, zorlukların ortadan kalkacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, nimet ve berekete ereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmana yemek vermek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın önerisiyle yeni bir yatırım için girişimde bulunabilirsiniz.

Kahve falında düşmanına yemek vermek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanıyla yemek yemek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanına yemek yedirmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında düşmanından tokat yemek dünya malının çoğalacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmana yemek vermek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanla yemek yemek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanından yemek yemek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanla yemek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir