AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birisiyle sohbet etmek

Kahve falında ölen birisiyle sohbet etmek

Kahve falında ölen birisiyle sohbet etmek işlere nazar değeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, ele güne muhtaç olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birisiyle sohbet etmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Kahve falında ölen kişiyle sohbet etmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sohbet veren hoca görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulur.

Kahve falında belediye başkanıyla sohbet etmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle sohbet etmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında komşusuyla sohbet etmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla sohbet etmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına işaret eder.

Kahve falında kadınlarla sohbet etmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen biriyle sohbet etmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir