AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanımı görmek

Kahve falında düşmanımı görmek

Kahve falında düşmanımı görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanımı gördüyseniz:

  • Bazı konular içinden çıkılmaz hal almadan önce sorunları arkadaş, akraba veya meslektaşlarınızla tartışmalısınız.

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanından yemek yemek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanına yalvarmak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından vurulmak endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanından para almak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, üstünlük elde edeceğine işarettir.

Kahve falında dostla düşman olmak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanıyla kavga ettiğini görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanla uğraşmak huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir