AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanı yenmek

Kahve falında düşmanı yenmek

Kahve falında düşmanı yenmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanı yenmek gördüyseniz:

  • Endişelerinizi büyütmemeli veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinize yansıtmamalısınız.

Kahve falında düşman yenmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanlarını yenmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanını yendiğini görmek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanını yenmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanı yenmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine işarettir.

Kahve falında düşmanları yenmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında aslanı yenmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsahı yenmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir