Kahve falında dürüm satmak

Kahve falında dürüm satmak karanlıkların aydınlanacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine alamet eder.

Kahve falında dürüm satmak gördüyseniz:

  • Eski bir partner, iş birlikçi veya ortak tam anlamıyla çözümlenmemiş bir konuya tekrar işaret edebilir.

Kahve falında dürüm satmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine alamet eder.

Kahve falında dürüm yediğini görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalettir.

Kahve falında dürüm yapmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine yorulur.

Kahve falında kebap dürüm yemek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yufka dürüm yemek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında dürüm ekmek yemek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına işarettir.

Kahve falında dürüm et yemek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına tabir olunur.

Kahve falında et dürüm görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir