AnaSayfa / Genel / Kahve falında dürüm yapmak

Kahve falında dürüm yapmak

Kahve falında dürüm yapmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında dürüm yapmak gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlamak sıkıntı yaratmaktan daha faydalı olabilir.

Kahve falında dürüm yapmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dürüm yediğini görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında dürüm satmak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, işlerinden belirsizlik olacağına işarettir.

Kahve falında ciğer dürüm yemek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında adana dürüm görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında et dürümü yemek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, pek az kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ciğer dürümü yemek malından ve parasından kaybedeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine rivayet eder.

Kahve falında et dürüm yemek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir