AnaSayfa / Genel / Kahve falında dürüm ekmek yemek

Kahve falında dürüm ekmek yemek

Kahve falında dürüm ekmek yemek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, pek çok olumlu gelişmelere, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında dürüm ekmek yemek gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin akıl sağlığından şüphe duymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında dürüm ekmek yemek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dürüm döner yemek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dürüm yemek görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ciğer dürüm yemek acı veren kazalara, dertlerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yufka dürüm yemek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında kebap dürüm yemek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında dürüm yemek büyük bir üne sahip olunacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etli dürüm yemek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir