AnaSayfa / Genel / Kahve falında durulmuş deniz görmek

Kahve falında durulmuş deniz görmek

Kahve falında durulmuş deniz görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında durulmuş deniz gördüyseniz:

  • Duygularınızın sizi kontrol etmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında durulmuş deniz görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında duru deniz görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, günahtan temizlenmeye rivayet eder.

Kahve falında duru temiz deniz görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında duru bir deniz görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında duru suya düşmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, çekilen acıların unutulacağına alamet eder.

Kahve falında duru suda abdest almak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında duru suyun içinde yürümek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına inanılır.

Kahve falında duru nehir görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir