AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneden babadan kaçmak

Kahve falında anneden babadan kaçmak

Kahve falında anneden babadan kaçmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hasta ise şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında anneden babadan kaçmak gördüyseniz:

  • Yardım almaktan çekinmeyin.

Kahve falında anne babadan kaçmak alınan borçların ödenemeyeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında anneden babadan kaçmak tüm keyfinin kaçacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babadan kaçmak başarıya giden yolların açık olacağına, zor günlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında babadan korkup kaçmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında babasından kaçmak sorunların büyük darbeler vuracağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına alamet eder.

Kahve falında babadan kaçmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasından kaçmak ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, elinin de bolluk göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinden kaçmak kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir