AnaSayfa / Genel / Kahve falında babadan kaçmak

Kahve falında babadan kaçmak

Kahve falında babadan kaçmak fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babadan kaçmak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanın.

Kahve falında babadan korkup kaçmak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babadan kaçmak zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babasından kaçmak hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, sorunların yakında son bulacağına delalettir.

Kahve falında babadan kaçmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babadan kaçmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında anneden babadan kaçmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalet eder.

Kahve falında babasından kaçmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çatıdan kaçmak kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir