AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasından kaçmak

Kahve falında babasından kaçmak

Kahve falında babasından kaçmak hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, nasibin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında babasından kaçmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme söz konusu olabilir.

Kahve falında ölmüş babadan kaçmak işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne babadan kaçmak lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında babasından kaçmak işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Kahve falında anneden babadan kaçmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babadan korkup kaçmak kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babasından kaçmak sağ salim yolculuğunu bitireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında babadan kaçmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapishaneden kaçmak hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir