Kahve falında dükkanı boş görmek

Kahve falında dükkanı boş görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına işaret eder.

Kahve falında dükkanı boş gördüyseniz:

  • Olayları netleştirmek için karşı tarafın üzerine gidebilirsiniz.

Kahve falında boş dükkan görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hataların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında boş dükkanlar görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş bir dükkan görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına inanılır.

Kahve falında dükkanın boş olduğunu görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına delalettir.

Kahve falında dükkanı boş görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına delalet eder.

Kahve falında elbise dükkanı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına rivayet eder.

Kahve falında dükkanı açık görmek çok güzel günler geçirileceğine, yanlış kişilere denk geleceğine yorulur.

Kahve falında kuyumcu dükkanı açmak çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir