AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanın soyulduğunu görmek

Kahve falında dükkanın soyulduğunu görmek

Kahve falında dükkanın soyulduğunu görmek beklenmedik kapıların açılmasına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında dükkanın soyulduğunu gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar veya belirsizlikler azalıyor.

Kahve falında dükkan soyulduğunu görmek kazancın katbekat artacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine yorulur.

Kahve falında dükkanın soyulması görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında dükkanın soyulduğunu görmek fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkanının soyulduğunu görmek kötüyse düzeleceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Kahve falında dükkanı soyulmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında soy ağacı görmek yaşamına renk geleceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeftali soyup yemek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sarımsak soyup yemek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, yoksulluğa işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir