AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanı soyulmak

Kahve falında dükkanı soyulmak

Kahve falında dükkanı soyulmak zarar verici olaylar yaşanacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, huzurun kaçacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, yüzünün kızaracağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında dükkanı soyulmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki ilişkilerde üstlerinizle küçük sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dükkanının soyulduğunu görmek irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dükkan soyulduğunu görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, haksızlığa uğranacağına delalettir.

Kahve falında dükkanın soyulduğunu görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında dükkanı soyulmak can sıkıntısının sona ereceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkanın soyulması görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına inanılır.

Kahve falında ayağının soyulduğunu görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabası soyulmak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında soyulmuş patates görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir