Kahve falında dükkandan çıkarılmak

Kahve falında dükkandan çıkarılmak yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkandan çıkarılmak gördüyseniz:

  • Dedikodulardan sakınmak istiyorsanız, özel hayatınızı sır olarak saklamalısınız.

Kahve falında dükkandan çıkarılmak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına işarettir.

Kahve falında müdürünün işten çıkarıldığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, huzurunun eski haline döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan altın çıkardığını görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında işten çıkarıldığını duymak kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, sorunların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından saç çıkartmak gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında iş arkadaşının işten çıkarıldığını görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebeğin diş çıkardığını görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, karlı ortaklıklara gireceğine işarettir.

Kahve falında gözlerinin çıkarıldığını görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir