AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırı dükkanı görmek

Kahve falında iç çamaşırı dükkanı görmek

Kahve falında iç çamaşırı dükkanı görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı dükkanı gördüyseniz:

  • Orijinal planlarınızı değiştirmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında iç çamaşırı dükkanı görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında çamaşır dükkanı görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırlı olmak kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin iç çamaşırını görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı yakmak aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında dantel iç çamaşırı görmek daha rahat bir nefes alacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli kadın iç çamaşırı görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, para ve makam sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının iç çamaşırını giymek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir