AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan dağıtmak

Kahve falında dükkan dağıtmak

Kahve falında dükkan dağıtmak kısmetli bir işe atılmaya, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, güzel günler için çalışılacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dükkan dağıtmak gördüyseniz:

  • İletişimin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında dükkan dağıtmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşır dağıtmak sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeker çikolata dağıtmak sohbetinin bozulacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide tatlı dağıtmak kısmetinin artacağına, stresinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adak eti dağıtmak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında elbise dağıtmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oda dağıtmak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, tatsızlık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turşu dağıtmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir