Kahve falında dükkan almak

Kahve falında dükkan almak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dükkan almak gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olmayan veya bağlayıcılığı bulunmayan anlaşma önerileri, teklifler veya tavsiyelerle karşılaşmanız sizi şüpheye sürükleyebilir.

Kahve falında dükkana girmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi dükkanını görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dolu dükkan görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içki dükkanı görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küpe dükkanı görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, ticarette şansının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı dükkanına girmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, ikinci bir şans vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkanda yılan görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz eşya dükkanı görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, evlatlarından hayır bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir