AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneannem görmek

Kahve falında anneannem görmek

Kahve falında anneannem görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, haksızlığa uğrayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, başarılarının bir ömür süreceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında anneannem gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında ölmüş anneannesini görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına yorulur.

Kahve falında anneanne öpmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneanne babaanne görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında anneannenin elini öpmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına inanılır.

Kahve falında anneanneyi yıkamak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında anneanne evini görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneanneyi görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında anneanne ölmüş görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir