AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneanneyi görmek

Kahve falında anneanneyi görmek

Kahve falında anneanneyi görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine inanılır.

Kahve falında anneanneyi gördüyseniz:

  • Yarın işler güzelleşiyor.

Kahve falında ölen anneanneyi canlı görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş anneanneyi ağlarken görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında anneannesini ölmüş görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş olan anneanne görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneanneyi hasta görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında anneannem öldüğünü görmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında anneanneyi ölürken görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, insanları sakinleştireceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş anneannenin dirildiğini görmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir