AnaSayfa / Genel / Kahve falında duasının kabul olmadığını görmek

Kahve falında duasının kabul olmadığını görmek

Kahve falında duasının kabul olmadığını görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, mutluluğa ve neşeye, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, güven kaybına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında duasının kabul olmadığını gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda başarılısınız.

Kahve falında duasının kabul olmadığını görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında duanın kabul olmadığını görmek umutsuz olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında duaların kabul olduğunu görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duasının kabul olduğunu görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında duanın kabul edildiğini görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında dualarının kabul olduğunu görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında duanın kabul olduğunu görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında duanın kabul olmasını görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir