AnaSayfa / Genel / Kahve falında dua kitabı okumak

Kahve falında dua kitabı okumak

Kahve falında dua kitabı okumak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dua kitabı okumak gördüyseniz:

  • Şansını zorlayan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Kahve falında kitaptan dua okumak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, çevrenizden takdir görmeye alamet etmektedir.

Kahve falında dua kitabı okumak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden dua kitabı almak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dua kitabı satın almak az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dua kitabı dağıtmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, imkânsızı başaracağına işaret eder.

Kahve falında dua kitabı vermek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birine dua kitabı vermek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, aileden ayrı kalınacağına delalet eder.

Kahve falında yasin dua kitabı görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir