AnaSayfa / Genel / Kahve falında dua kitabı dağıtmak

Kahve falında dua kitabı dağıtmak

Kahve falında dua kitabı dağıtmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, bereketin ve verimin geleceğine, ferahlık veren sözler duymaya yorulmaktadır.

Kahve falında dua kitabı dağıtmak gördüyseniz:

  • İlerleme sağlamak istediğiniz konularda başarılı olmak için çok çalışıyorsunuz.

Kahve falında dua kitabı dağıtmak daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Kahve falında kitap dağıtmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yasin kitabı dağıtmak hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yasin dua kitabı görmek esenliği bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına inanılır.

Kahve falında birinden dua kitabı almak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, anne babanın üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dua kitabı satın almak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına delalettir.

Kahve falında elinde dua kitabı görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında birine dua kitabı vermek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir