AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden dua kitabı almak

Kahve falında birinden dua kitabı almak

Kahve falında birinden dua kitabı almak sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden dua kitabı almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kanalıyla yeni işler veya mevcut işlerde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında dua kitabı okumak üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, isminden sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dua kitabı dağıtmak hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında birine dua kitabı vermek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, küs kimselerin barışacağına işarettir.

Kahve falında kitaptan dua okumak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, başarılarının sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yasin dua kitabı görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında dua kitabı vermek ailenin büyüyeceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden dua kitabı almak bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dua kitabı satın almak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir