AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövmenin silindiğini görmek

Kahve falında dövmenin silindiğini görmek

Kahve falında dövmenin silindiğini görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, insanlara yol göstereceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında dövmenin silindiğini gördüyseniz:

  • Bir olasılık olarak da başka bir kadınla ciddi seviyede kavga durumun girebilirsiniz.

Kahve falında silinmiş dövme görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında dövmenin silindiğini görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına inanılır.

Kahve falında banka atm si görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına rivayet eder.

Kahve falında kuran harflerinin silindiğini görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalettir.

Kahve falında müzik cd si görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam silindiğini görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kuran yazılarının silindiğini görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında sibel canı görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir