AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört gözlü yılan görmek

Kahve falında dört gözlü yılan görmek

Kahve falında dört gözlü yılan görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa alamet etmektedir.

Kahve falında dört gözlü yılan gördüyseniz:

  • Belli konularda görüşlerinizin bilinmesini ya da durumunuzun görülmesini istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil gözlü yılan görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan gözü görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın gözlerini görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın gözünü görmek hayırlı bir karar verileceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında yılanla göz göze gelmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dört gözlü yılan görmek müşterilerinin çoğalacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı gözlü yılan görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında tek gözlü yılan görmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir