AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın gözünü görmek

Kahve falında yılanın gözünü görmek

Kahve falında yılanın gözünü görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, alım gücünün artmasına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın gözünü gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yılanla göz göze gelmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil gözlü yılan görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalet eder.

Kahve falında yılan gözü görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı gözlü yılan görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözlü yılan görmek üzerinde kafa yoracağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın gözlerini görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına yorulur.

Kahve falında dört gözlü yılan görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına yorulur.

Kahve falında yılanın gözlerini oymak sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir