AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuza sarılmak

Kahve falında domuza sarılmak

Kahve falında domuza sarılmak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında domuza sarılmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki aşamada neler yapacağınızı belirlerken yaratıcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında domuza sarılmak neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine delalet eder.

Kahve falında sarı domuz görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında domuzla yüzmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru domuz görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuz yıkamak ortalığın güllük gülistanlık olacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine işarettir.

Kahve falında domuzu kovmak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, borçlarının hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında domuz olmak çok zor günler geçireceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine delalettir.

Kahve falında evine domuz girdiğini görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir