AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz olmak

Kahve falında domuz olmak

Kahve falında domuz olmak çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında domuz olmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda, sizi, size en yararlı noktaya taşıdıklarına tanıklık edebilirsiniz.

Kahve falında uyuyan domuz görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına alamet eder.

Kahve falında evde domuz beslemek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında domuz eti satmak zenginlik elde edeceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde domuz görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında domuz yavrusu yakalamak çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında domuzun görmek dertlerine derman arayacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında domuzun uçtuğunu görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında domuza kurşun atmak esenlik bulacağına, rahata ereceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir