AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuza ateş etmek

Kahve falında domuza ateş etmek

Kahve falında domuza ateş etmek ticarette öne geçeceğine, ağız tadının da kaçacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına işaret eder.

Kahve falında domuza ateş etmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden yapmanızı beklediği şeylere değil, kendinize yatırım yapın.

Kahve falında domuza ateş etmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine delalettir.

Kahve falında çok büyük domuz görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz kovmak kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine delalettir.

Kahve falında domuz eti pişirmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kişinin daha çok kazanacağına işarettir.

Kahve falında ahırda domuz görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında donmuş domuz görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domuzla konuşmak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına işarettir.

Kahve falında domuz avına gitmek işlerinin hep yolunda gideceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir