AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz ve fare görmek

Kahve falında domuz ve fare görmek

Kahve falında domuz ve fare görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına işarettir.

Kahve falında domuz ve fare gördüyseniz:

  • Diğerlerinin talep veya tavsiyelerine göre değil, iç sesinize göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında fare ve domuz görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında domuz ve fare görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına tabir olunur.

Kahve falında domuz eti yediğini görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına delalettir.

Kahve falında iri domuz görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domuz avına gitmek çok zor dönemlerden geçeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında oyuncak domuz görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, iç sıkıntısına işaret eder.

Kahve falında ayı ve domuz görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında domuz ve at görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, ele geçen paranın daha da artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir