AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini domuz olarak görmek

Kahve falında birini domuz olarak görmek

Kahve falında birini domuz olarak görmek herkesin şaşırtılacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine rivayet eder.

Kahve falında birini domuz olarak gördüyseniz:

  • Başarıya giden yolda hızlı adımlar atıyorsunuz.

Kahve falında domuz eti kesmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan ve domuz görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet eder.

Kahve falında domuz çiftliği görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında domuz eti pişirmek güç ve kudret kazanacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalettir.

Kahve falında domuz tekmelemek bedenen ve ruhen iyi olacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında domuz ve inek görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domuzun kovalamasını görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına alamet eder.

Kahve falında domuz saldırısına uğramak işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, işlerin artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir