AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates topladığını görmek

Kahve falında domates topladığını görmek

Kahve falında domates topladığını görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında domates topladığını gördüyseniz:

  • Çevre değişikliğine ihtiyacınız var.

Kahve falında salkım domates toplamak üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı domates toplamak yandaşı olan birinin vefat etmesine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında dalından domates toplamak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında domates toplamak ve yemek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domates topladığını görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeden domates toplamak üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine tabir olunur.

Kahve falında domates ve biber toplamak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, ticarette yol katedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada domates toplamak bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, maddi olanakların artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir