AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates ve biber toplamak

Kahve falında domates ve biber toplamak

Kahve falında domates ve biber toplamak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında domates ve biber toplamak gördüyseniz:

  • Alacağınız kararları eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında domates ve biber toplamak huzurlu günlerin geleceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında domates yeşil biber görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine işaret eder.

Kahve falında bahçede domates biber görmek ticaret ehli kimse olacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında biber ve domates görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında biber domates görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında domates biber fidesi görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında domates biber dikmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, daha güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında domates biber bahçesi görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir